Boon Edam

Wat wij in 1873 zijn begonnen als timmerfabriek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat zich internationaal marktleider mag noemen. Wereldwijd lopen er dagelijks miljoenen mensen door onze deuren. Er bestaat geen andere internationaal opererende groep met dezelfde uitgebreide ervaring op het gebied van toegangstechnologie. Ons succes is het resultaat van sterke kernwaarden: klantfocus, innovatie, expertise en een oprechte betrokkenheid bij onze serviceverlening. Wij leverden onze eerste draaideur meer dan 100 jaar geleden. Tegenwoordig zijn onze kernactiviteiten voornamelijk toegespitst op Door Systems, Security Accessen Advanced Door Care.

Door de jaren heen hebben we een zeer uitgebreide en innovatieve range aan draaideuren en beveiligingsproducten ontwikkeld, die kunnen worden aangepast aan vrijwel elke eis die aan dergelijke producten gesteld mag worden. Met behulp van geavanceerde software kunnen we u adviseren over energiezuinigheid en -besparing of over de exacte hoeveelheid mensen die een bepaalde deur gedurende een bepaalde tijd kan passeren. Onze uitstekend opgeleide werknemers bieden u een compleet pakket professionele diensten op het gebied van verkoop en advies, projectmanagement en service & onderhoud. Zo weet u niet alleen zeker dat u de deur koopt die u nodig heeft, maar ook dat hij de jarenlang optimaal zal functioneren.

Vandaag de dag heeft de Koninklijke Boon Edam Groep wereldwijd honderden gemotiveerde medewerkers bij dochterondernemingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika en een netwerk van exclusieve distributeurs in tientallen andere landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Edam en nog steeds het grootste verkoop- en productiecentrum van onze producten.Van hieruit worden bovendien veel nieuwe producten ontwikkeld.

Vacatures bij Boon Edam:

    -Er zijn op dit moment geen vacatures bij dit bedrijf.

Contact met dit bedrijf: