Heeres Assurantiën

Heeres Assurantiën is opgericht in 1981 door Wim Heeres. Vanuit een zolderkamer is het bedrijf, inmiddels familiebedrijf, uitgegroeid tot een middelgroot onafhankelijk intermediair. Werkzaam in een professionele omgeving van circa 500 vierkante meter kantoorruimte geven wij, met 24 opgeleide medewerkers, advies aan (familie)bedrijven, instellingen, particulieren, accountants en adviseurs.

Onze rol zien wij actief met een duidelijke visie op verzekerings-, employee benefits-, pensioen-, hypotheek- en bankzaken. Wij spreken en kennen de taal van de terecht veeleisende consument. Kenmerken als continuïteitsgericht, persoonlijk en korte lijnen zijn ons dan ook niet vreemd.

Bij verzekeringen en pensioenvoorzieningen spelen vele factoren een rol. Het is lonend om die in hun onderlinge samenhang te bekijken. Wij werken daarom met een uniforme werkwijze, geënt op persoonlijke omstandigheden vanuit verschillende disciplines. Concreet uit zich dat in een alerte bewaking van verzekeringsbelangen met, zo mogelijk een kostenbesparende herschikking van deze belangen.

In de praktijk blijkt dat risico's ontoereikend of juist bovenmatig verzekerd zijn. Laat ons de zekerheden doorlichten en met een gericht en objectief advies komen. Indien wenselijk schakelen wij derden in als accountants, belastingadviseurs, notarissen, advocaten, organisatiebureaus en fiscaal juristen. Zo compleet is Heeres Assurantiën als het gaat om uw belangen!

“Heeres Assurantiën stelt weer orde op verzekeringszaken!”

Vacatures bij Heeres Assurantiën:

    -Er zijn op dit moment geen vacatures bij dit bedrijf.

Contact met dit bedrijf:

  • Heeres Assurantiën
  • Slenkstraat 60-62
  • 1441 MS Purmerend
  • 0299393322
  • info@heeres.nl