Over ons

Voor wie
Deze website is gericht op bedrijven en werkzoekenden in de regio Waterland. Bedrijven die op zoek zijn naar nieuw personeel kunnen een bedrijfsprofiel plaatsen op de site en een onbeperkt aantal openstaande vacatures. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen door die vacatures bladeren en zo zien welke banen er te vinden zijn bij hen in de regio.

Doelstelling
Het doel van Werken waar je woont is om werkende mensen en bedrijven bij elkaar te brengen in de regio. De meeste mensen hebben geen idee van het ruime en gevarieerde aanbod van vacatures dat dichtbij huis te vinden is en wijken daardoor al snel uit naar Amsterdam en andere grote steden. Deze website laat zien dat er ook binnen Waterland genoeg vraag is naar enthousiaste en bedreven werknemers.

Door meer mensen aan het werk te zetten in of dichtbij de eigen woonplaats, wint eigenlijk iedereen. Werknemers hebben binding met de eigen regio en daardoor ook met het bedrijf waar ze werken. Ze hebben minder reistijd dan wanneer ze buiten de regio zouden werken en daardoor meer vrije tijd, om bijvoorbeeld te besteden met het gezin of aan hobby's. Bovendien sparen zij het milieu door deauto te laten staan, wat het aantal files ook terugdringt. Tot slot besparen zij veel geld door verminderde reiskosten. Dit geldt natuurlijk zowel voor degenen die met de auto naar hun werk gingen, als de mensen die met het openbaar vervoer reisden.

Door wie
Werken waar je woont is een initiatief van de PRO (Purmerendse Regio Ondernemers), de kamer van Koophandel, Webuser, NR6 en de Gemeente Purmerend. Zij zorgen ervoor dat de website up-to-date blijft en zijn voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe vacatures en bedrijven die willen meewerken aan het project Werken waar je woont. Voor meer informatie kun je terecht op de volgende websites:
Gemeente Purmerend: www.purmerend.nl
PRO: www.pro-site.nl
Kamer van Koophandel: www.kvk.nl
Webuser: www.webuser.nl
NR6: www.nr6.nl

Meer informatie
Als u na het lezen meer wilt weten over de campagne Werken waar je woont, stuur dan een e-mailbericht naar info@werkenwaarjewoont.nl. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons.